A Mennydörgés istene csodát tehet

Sokat segít az ízületi bántalmakon, ha a hagyományos kínai növényi kivonatot, a Mennydörgés istenét adják a pácienseknek. Ezt igazolta egy pekingi klinika kísérlet sorozata. A hagyományos gyógyszert évszázadok óta használják a Mennyei-Birodalomban, de most először derült ki: hatása olykor felülmúlja a nyugati gyógyszereket is.

 

 

 

24 hétig tartott a kísérlet a klinikán, ahol elsősorban arthritis betegeket kezelnek Pekingben. A kutatók azt vizsgálták, hogy ennyi idő alatt melyik eljárás éri el az 50%-os javulást. Íme az eredmény: ha a nyugati és keleti gyógymódot együtt alkalmazták, akkor a páciensek 77%- a produkált kedvező eredményt. Ha a Mennydörgés istene nevű kínai növényi kivonatot alkalmazták, akkor 55% az eredmény. Ha viszont kizárólag a nyugati gyógymódot, akkor csak 46%. A kutatást végző orvoscsoport szerint egyértelmű, hogy a kínai és a nyugati módszer kombinált változata ígéri a legjobb eredményt.

Ez azért is nagyon fontos, mert sok páciens immunis a nyugati gyógyszerre, a methorexate-re. Az ő számukra különösen fontos lehet a Mennydörgés istene.

Ez a kínai növényi gyógyszer egyébként a rák elleni küzdelemben is értékes segítséget nyújthat. Amerikai kutatók a minnesotai egyetemen bebizonyították, hogy a pajzsmirigyrák esetében a Mennydörgés istene igen kedvező eredményeket produkál. Persze ez egyelőre csak a kísérleti egereken bizonyított, de mindenképp azt mutatja: nem hiába bíztak évszázadokon keresztül a Mennydörgés istenében a Mennyei-Birodalomban, mert a növényi kivonat sok területen csodát művelhet. Legyen az ízületi betegség, vagy éppen rák.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez