“Jó lábai vannak Tony Blairnek”

Wendi Deng 14 évig volt Rupert Murdoch neje. Tony Blair, Nagy-Britannia volt kormányfője a pár egyik lányának keresztapja volt és a nagyságos asszony szeretője.

 

 

 

Wendi Deng, a kardos kínai menyecske kiütötte azt a tolakodó újságírót, aki a média mágnást zaklatta. A kép bejárta a bulvársajtót, amely abban a hiszemben volt, hogy a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb házaspárja a legnagyobb boldogságban él. A kínai asszony sietett is megerősíteni: “Nekem a legfontosabb a család!” A naplójában ellenben ezt írta: “Tony Blairnek klassz lábai vannak és a segge is jó.”

A szorgos keresztapa ugyanis akkoris gyakran ellátogatott a Murdoch házaspár kaliforniai birtokára, amikor a 83 éves férj nem volt otthon.
Murdoch, aki a News Corporation élén a média egyik legfőbb irányítója az angolszász világban, Ausztráliában tárgyalt, amikor hírt kapott felesége kalandjáról. Tony Blairt, aki több mint tíz évig állt Őfelsége kormánya élén és aki továbbra is házasságban él vallásos nejével, már nem lelte ott. A személyzet mindent elárult. Mindenki mindent tudott, kivéve a megcsalt férjet. Murdoch úr azonnal ügyvédért kiáltott és hamarosan el is vált a hírneves pár.

Hogy miért, eddig senki sem tudta, ám most megjelent a Vanity Fair című lapban Deng asszony naplója. Mindenki megtudhatta, hogy miért is vált el a médiamágnás kínai nejétől, akiről a házasságkötés idején még azt írták: Wendi Deng a kínai titkosszolgálat munkatársa. Csak ezért ment férjhez a nála jóval idősebb Murdoch-hoz, hogy befolyásolja az angolszász sajtót.

Akárhogy is volt, már vége. A két kislány továbbra is élvezi Murdoch papa szeretetét: mindketten külön kis lakosztályt kaptak New Yorkban, a médiamágnás új három szintes luxuslakosztályában. A keresztapa Tony Blair valószínűleg nem tesz majd itt látogatást.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez