A lány előbb a bugyiját mutogatja a kamerának aztán…

Engedjék meg nekünk, hogy oldalunkon néhanapján olyan videókkal szórakoztassuk önöket, melyet őszintén szólva alig-alig merünk megmutatni, különösen az idősek védelmében.

 

 

 

 

Japánban rendkívül népszerű szokás, hogy fiatal lányok délután különböző internetes felületeken teadálutánt tartanak, melyet többnyire bárki nézhet, akinek éppen kedve, ideje van.

A témák általában szintén lányosak. Videónkban például a kedves, cukiság kategóriába illő fiatal hölgyemény új bugyiját mutatja be, miközben teljesen átlagos hétköznapi dolgairól beszél, teljesen átlagos szobájában. Hát mit is lehetne ebből kihozni? A történet addig fajul, míg főhősnőnk elvonul, hogy felvegye az új alsóneműt. Ohh, milyen jól is teszi.

A videóban látható különös feliratok szintén az online műsorsugárzás részei, mely Japánban elengedhetetlen.

Mitől is lesz ez a videó különleges a számunkra? Ezt csak akkor tudhatja meg, ha végignézi azt.
Felhívom a figyelmet azonban arra, hogy a videó csakis saját felelősségre nézhető meg, kiskorúak és aggkorú nézőink kérem legyenek tekintettel egészségi állaputukra és annak tudatában merjenek klikkelni.

{youtube}mjyuA0m7foo{/youtube}

Nos, annak aki már megnézte eláruljuk, hogy a videó valójában egy vírusvideó, hasonló a nyugaton most oly népszerű sörivós játékhoz.

Itt azonban a hangsúly a meglepetésen van. Nálam megvolt. IKINARI-BAN, vagyis „hirtelen-bumm” -látható a végén a felirat. Japánban valamiért a reakciók megfigyelése nagyon népszerű. Mennyire bocsájtunk meg ennek a lánynak, ha komoly reakciót váltott ki belőlünk a videó?

Tanulság: Mindig kössük be az övünket, vagy ügyesen legyünk jókor jó helyen!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez