Újabb K-POP sztárpár

A Sports Seoul foglalkozott ezzel a sztorival. Milyen lehet a kapcsolat a Girls’ Generation Tiffany-ja és a 2PM Nichkhun nevű tagja között?

 

 

 

 Állítólag a fényképek azt bizonyítják, hogy kapcsolatuk több mint barátság, sokkal inkább olyanok mint egy pár. Az írják, tavaly év vége óta találkozgatnak, ami óta ugye már 4 hónap telt el.

“Tekintve, hogy Tiffany és Nichkhun egyaránt reprezentatív K-pop csillagok, óvatosan találkozgattak. Mégis igaz, hogy egy ideje pletykák tárgya lett az, hogy találkozgatnak. Mindketten éltek az Egyesült Államokban, ezen kívül sok bennük a közös, ami összehozta őket. Mindazonáltal csak az elmúlt 4 hónapban fordult komolyra a dolog.” -írja a sajtó.

Közvetlenül azután, hogy megjelent a cikk, a JYP Entertainment elismerte, hogy a hír igaz.

“Ahogy a cikkben is írják, Tiffany és Nichkhun már 4 hónapja találkozgatnak. Barátságnak indult, de egy pár lettek. Kérünk mindenkit, hogy szeretettel gondoljanak kapcsolatukra.”-mondta a szóvivő, aki hozzátette: “Már fiatal korukban közel álltak egymáshoz. Sokáig barátok voltak, aztán úgy tudom elkezdett komolyra fordulni a kapcsolatuk.”

A hírt az SM Entertainment is megerősítette. “Igaz, hogy Tiffany és Nickhun egy pár. Barátok voltak, az utóbbi időben pedig szorosabb lett a viszony köztük. Kérjük mindenki támogassa őket.”

Tehát született egy újabb sztárpár! Gratulálunk Tiffany és Nichkhun!

Kiegészítés: Sok esetben a rajongók nem tűrik, ha kedvenc előadójuk párkapcsolatban él. Csak az utóbbi időben vállalnak fel egy ilyen hírt a cégek. Korábban például Japánban egy fiatal lányról kiderült, hogy barátja van. A dolog akkora botrányt kavart, hogy az igen népszerű lányegyüttes tagja úgy mosta tisztára nevét, hogy hosszú haját teljesen levágva, sírva könyörgött bocsánatért egy videóüzenetben. Minegishi Minami végül az AKB48 tagja maradhatott.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez