A kínai First Lady a világ egyik legjobb reklámarca

ZTE mobillal fényképezett Németországban Peng Lijüan asszony, aki elkísérte európai körútjára férjét, Kína első emberét. Hszi Csinping Hollandiában, Franciaországban, Németországban és Belgiumban vendégeskedett.

 

 

 

Amikor tavaly a kínai elnöki pár Amerikában Obama elnökkel találkozott, Peng Lijüan asszony óvatlanul I phone-t használt. Kínában szóbeszéd tárgya lett az interneten, hogy a First Lady vajon miért nem kínai mobilt használt? Peng asszony értette a finom célzást és Európában már a kínai ZTE volt a kezében. Ez a kínai cég a negyedik a világon és első a hazai piacon. Most arra számít, hogy milliók akarják majd megvenni a kínai First Lady kedvenc mobilját. Erre bízvást számíthatnak is.

Amikor tavaly Oroszországban járt a kínai elnöki pár, akkor mindenki megcsodálhatta Ma Ke mester ruháit és kiegészítőit. A készlet szinte azonnal elfogyott Kínában. Ugyanez a hatás működik Oroszországban is: Putyin elnök a ZTE és egy orosz cég által közösen kifejlesztett mobilt használ. Mondani sem kell, ez a mobil minden oroszok mobilja jelenleg. Most a ZTE abban bízik, hogy Kínában is terjed a Peng láz, a First Lady a legjobb reklámarc.

Sokan emlékeznek rá még televíziós sztár korából. Ő volt altábornagyi rangban a hadsereg vezető énekesnője és ezért minden Holdújév alkalmából ő kívánt boldog újévet honfitársainak. Miután férje Kína első embere lett, nyugdíjba vonult, de bevezette Kínába is a First Lady szerepet. Népszerűbb, mint a férje, így aranybányát lel az, akinek áruját a First Lady használja Kínában, vagy épp Kínán kívül.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez