Csúnya lányok királylányokká változtak

Hát igen, manapság a plasztika nagyon sok mindenre képes. Nem is gondolná az ember, hogy hányan alakították már át testük egy-egy részét. Talán az ön ismerőse is. Dél-Koreában a plasztikai sebészek rendkívül elfoglaltak, ugyanis az országban az ügyfelek nem hagyják nyugodni őket. A szépségipar, a kozmetika és plasztika iránti kereslet most nagyobb, mint valaha.

 

 

 

 

 Nem vagyunk biztosak benne, hogy ennek bármi köze van az Ázsiában népszerű képregények jelenlétének, vagy a hazánkban is népszerű cosplay láznak, az viszont biztos, hogy Dél-Koreában a legmagasabb az egy főre jutó kozmetikai sebészeti eljárások száma.

Nem is olyan régen egy felmérés során a megkérdezett Szöulban élő 19-49 év közötti nők 20%-a elismerte, hogy túlesett már valamilyen plasztikai beavatkozáson. Ha PSY arcára nézve úgy látja, hogy arca kissé „műanyag”, az azért van, mert a „Gangnam Style” énekesét is sürgették, hogy feküdjön kés alá.

Esetünkben egy csúnya ikerpár kapott támogatást egy koreai televíziós showműsorban, a Let’s Beauty-ban, ahol egy különleges plasztikai sebész megalkotta a látszólag lehetetlent. A Let’s Beauty alapvetően egy élő show, amelynek célja, hogy megmutassa a rút kiskacsáknak, hogy van esélyük szép hattyúvá válni.

Íme a képek:

lany03

lany04

lany05

lany06

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez