Aranymaszk és szantálolaj- buddhista szépségszalon Thaiföldön

Visszanyerheted férjed, vagy szeretőd szerelmét, ha részt veszel templomunk szertartásán!- hirdetik élelmes buddhista szerzetesek, akik 5-10 ezer bahtot /35-70 ezer forintot/ kérnek az aranymaszkért, amely megsemmisül.

 

 

A templomban a nők a hátukon fekszenek, a szerzetesek pedig szantálolajjal bekenik az arcukat, majd vékony aranymaszkot helyeznek az arcukra. Attól függően, hogy kinek mekkora a feje, más-más árat számolnak fel, azután jön a csodatévő imádság. A buddhista szerzetesek szorgalmasan kántálnak és az arany álarc eltűnik.

Csoda történt! A hit csodája!- mondják a szerzetesek, akik tartják a markukat. Pechükre feljelentették őket. A vallási felügyelet vezetője kiszállt a helyszínre, de ott nem talált semmit. A templom apátja, aki megbecsült buddhista szerzetes, Malajziában van. Amikor az ellenőrzés folyt, semmilyen szabálytalanság sem történt. Talán fülest kaptak a buddhista boncok, akik szép pénzt szereztek a szépítő imákból?

Az újságok azt írják, hogy a csoda egyszerű kémiai művelet. A szantálolaj feloldja a nagyon vékony aranymaszkot. Itt tart most az ügy. Nem biztos, hogy a buddhista boncok ezek után folytatják az aranymaszk és a szantálolaj használatát és elmondják a szépítő imát. Félnek a vallási elöljáróktól és az adóhivataltól.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez