Úgy hívnak, mit egy sztárt? Olcsóbb lesz a repülőjegy!

Új Delhi: Ugyanazzal a névvel osztozik, mint a leghíresebb bollywoodi színészek és színésznők? Ha igen, akkor most kedvezményes repülőjegyre jogosult.

 

 

 

 

 Hogy hódolatukat fejezzék ki az indiai mozi iránt, a Virgin Atlantic légitársaság úgy döntött, hogy kedvezményes jegyeket fog kínálni azok számára, akik a 12 leghíresebb bollywoodi „filmi-k” nevével rendelkeznek.

A Karan, Simran, Anthony, Tina, Vijay, Pooja, Arjun, Priya, Rahul, Kiran, Rohit és Sonia az a 12 név, amellyel az utasok kedvezményre számíthatnak. -közölte a légitársaság tisztviselője.

A tervezet része a Richard Branson féle „Érezd magad sztárnak” kampánynak, amelynek célja, hogy közvetítse a légitársaság divatosságát, innovációját és élményét az utasok számára.

Az „érezd magad sztárnak” kampány kiemeli a Virgin-el való repülés egyedi élményét és biztosan össze fogja hozni a Bollywood imádókat. „A múlt évben 1.000 utas utazott velünk, akik a bizonyos „filmi” névvel rendelkeztek és idén nyáron még több Rahul-t, Priya-t és Rohi-t várunk a fedélzeten.” -közölte Stephen King a Virgin Atlantic-India általános igazgatója.

A népszerű „filmi” névvel rendelkezők számára a társaság 5% kedvezményt fog adni a turistaosztályra szóló jegyekre és 10% kedvezményt azok számára, akik első osztályra foglalnak jegyet. A július 31-ig tartó utazásokban a foglalások március 18-tól április 17-ig nyitottak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez