Bojkottálják a téli olimpiát Dél-Koreában

„Az adott személynek szembe kell helyezkednie minden kegyetlen megszokással, nem számítva, hogy az milyen mélyen épül be a hagyományokba. Határok nélküli erkölcsre és etikára van szükségünk, amelybe beletartoznak az állatok is.”

 

 

 

 „Dél-Koreában az évi 2 milliárd dollár forgalmú kutya és macska ipar évente körülbelül két és fél millió kutya életét oltja ki a kutya húsért, vagy gaesoju-ért, amely egy bizonyos kutya bor, vagy kutyából készült húsleves. Továbbá több ezer semmibe vett, vagy halálra ítélt macskát ölnek meg az úgynevezett „gyógy tonikért”, vagy goyangyeesoju-ért és levesért. Mindez olyan mocskos és tiltott keretek között, ahol a gazdák és hentesek a leggyalázatosabb módon, büntetlenül végzik tevékenységüket”. -nyilatkozta Albert Schweitzer.

Dél-Koreában a kutyákat mindentől megfosztják, ami természetes lenne nekik. Születésüktől-halálukig apró nyomorúságos, ürülékkel teli ketrecekben nevelik fel és romlott szeméttel etetik őket, mit sem törődve a kínzó nyári hőséggel, vagy hideg téllel. Ivóvíz, ellátás és emberi kölcsönhatás nélkül. Ez egy földbéli pokol a kutyák számára, ahol egész életük nyomorúságos, szenvedéssel teli körülmények között zajlik, míg árammal agyon nem rázzák, fel nem akasztják, vagy agyon nem verik őket, forró vízbe dobva a néha még élő kutyát.

Szinte hihetetlen, hogy egy olyan nemzet, mint Dél-Kora, a 13. legnagyobb gazdasággal rendelkező és egyik legjobb oktatási rendszerrel büszkélkedő ország napjainkban és ebben a korban még mindig ilyen barbár és embertelen dolgokat visz véghez. Amíg milliónyi macskát és kutyát mészárolnak le évente a dél-koreai piacokon, vágóhidakon, éttermekben, kutyafarmokon és magán rezidenciákon, addig ez egy tragikus valóság és rémálom, amely elől nem menekülhetnek. Amennyiben Dél-Korea csatlakozni szeretne a civilizált nemzetekhez és azt szeretné, ha nem csak a gazdasága, hanem az értelmi tudatossága miatt is elismernék, szigorítaniuk kell az állatvédelemről szóló törvényeiken és a kutya és macskafogyasztásnak egyszer és mindenkorra véget kell vetniük. Ez az állapot már túl régóta tart és itt az ideje, hogy a kormány morális útmutatást is adjon a lakosainak. Ez nem csak az állatok javára fog válni, de Dél-Korea gazdasági érdekeltségének is jót fog tenni, mivel nem fogunk ellene szólni.

Dél-Korea megtarthatja a legextravagánsabb olimpiai játékokat az Olimpia történelmében, de amíg ez az elbánás zajlik legszeretettebb állataink ellen, addig az országot és annak lakosait a világ a legnagyobb szívtelenség és brutalitás jegyében fogja megbélyegezni.

Bojkottálni fogom a dél-koreai téli olimpiát és gazdaságokat mind addig, amíg a kormányuk lépést nem tesz és illegálissá nem teszi a horrorisztikus kutya és macska fogyasztást.

Sürgetni fogom a kapcsolatfelvételt az Olimpiai Bizottsággal, hogy bojkottáljuk a 2018-as PyeongChang Téli Olimpiát.

Nemzetközi Olimpiai Bizottság
Château de Vidy
Case postale 356
1001 Lausanne
Svájc

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez