“Véletlenül” nézett pornót a miniszter Indonéziában

A tájékoztatási miniszter maga is szeret tájékozódni, de miért épp a pornó oldalakon? Ezt tudakolja a sajtó a minisztertől, aki az Iszlám Felvirágzás és Igazság Pártjának elnöke volt még nem is oly rég.

 

 

A miniszter éppúgy, mint pártja a pornó elleni hadjárat fő szervezője Indonéziában. Bort iszik a miniszter úr, miközben vizet prédikál?- kérdi a sajtó, amely nem épp elnéző a főcenzorral.

“Véletlenül nyomtam meg a gombot!”- mentegetőzik a miniszter, akinek nem ez az első ballépése. Amikor Michelle Obama Indonéziában járt, kezet nyújtott a First Ladynek, nyugati módra. A konzervatív iszlám tudósok szerint ez Haram. Szerintük tilos kezet nyújtani a másik nemnek. A tájékoztatási miniszter akkor is elnézést kért és véletlen tévedésre hivatkozott. A sajtó kicsit gúnyosan arra utal, hogy hirdetni könnyű a konzervatív szabályokat, de betartani azokat annál nehezebb a modern körülmények között.

A tájékoztatási miniszter, aki a pornó ellen mennydörög valószínűleg nem először esik maga is bűnbe. Szemléli maga is a pornó oldalakat, legfeljebb arra nem gondolt, hogy manapság könnyű lebukni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez