Gyereket is gyilkolt a kikosarazott kérő

Késsel rontott be menyasszonya házába a 29 éves Hsziang, amikor megtudta: a család másnak ígérte a lányt. A kikosarazott kérő mindekit megölt, akit ott talált, köztük egy 3 éves kisfiút is.

 

 

A menyasszony, annak édesanyja, nővére és annak kisfia volt a négy áldozata a családirtó fiatalember véres ámokfutásának Senhszi tartományban. A véres akció után a fiatalember a közeli hegyekbe menekült és ott betyárnak akart állni. A rendőrség hamar elfogta a négyszeres gyilkost, aki beismerte bűnét. Rémes tettét azzal indokolta: bekattant, amikor meghallotta, hogy a menyasszonya más felesége lesz.

Kínában az egyke törvény miatt mind nehezebb menyasszonyt találni. Vannak olyan vidékek  -ide tartozik Senhszi tartomány is-, ahol óriási a férfi többlet. A szülők ugyanis minden családban fiú gyereket akarnak. Ily módon egyes korcsoportokban szinte lehetetlen menyasszonyt találni. Pontosabban szólva az kapja a menyasszonyt, aki többet ígér érte. Minthogy az alkuban alulmaradt, a 29 éves Hsziang a késhez nyúlt és menyasszonya egész családját meggyilkolta.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez