Thaiföldön bujkált a szlovák férfi, aki megerőszakolta a lányát

Thaiföldön bujkált az a szlovák férfi, akit kislánya szexuális zaklatásáért és megerőszakolásáért ítéltek el hazájában. Sokáig csücsül majd a rácsok mögött.

A 49 éves Jozef Polonecre hétfőn csaptak le a rendőrök a thaiföldi Pattayában. A rendőri akció az Interpol pozsonyi központja, és a thai rendőrség együttműködésének köszönhető, a szexuális bűnöző lokalizálása, és maga a művelet három hétig tartott – közölte Andrea Dobiášová, az országos rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az elfogott férfi azt állította: Johnnak hívják, tagadta valódi személyazonosságát. A bűnözőt azonban minden kétséget kizáróan azonosítani tudták fotók alapján – végül megtört, és elismerte, hogy Jozef Polonecnek hívják.

A férfinél megtalálták a nevére szóló jogosítványát is. Bangkokba vitték, ahol bíró elé áll, és megkezdik az előkészületeket hazaszállítására. Arról, hogy Polonec Thaiföldön tartózkodik, már tavaly fülest kapott a rendőrség.

A férfit 2011 novemberében ítélte el a Turócszentmártoni Járásbíróság. 13 évet, és 6 hónapot tölt majd a rácsok mögött, feltételesen sem szabadulhat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez