Lemásolták a kínaiak a Galaxy S5-öt

Alig mutatták be barcelonai mobil-világkongresszuson, a Goophone rögvest elcsórta a Samsung vadonatúj zászlóshajóját.

 A Goophone még a kínai kategóriában is szemfüles koppintónak számít, szinte minden sikeres készüléket sikerült eddig lemásolnia. Pazar weboldalukat érdemes megcsodálni, különös figyelemmel az iPhone 5s-re kísértetiesen emlékeztető Goophone I5S-re.

Most nyilván a Samsung Galaxy S5 következett a menüen. Már akkor elkezdtek rajta dolgozni, amikor csak az első látványtervek jelentek meg, s most elő is álltak az S5-másolmánnyal. Az übergizmo által beszerzett alábbi képből ítélve a koppintott S5 külsőre alig különbözik valamiben az igazitól.

Biztosan nincs olyan szépen összerakva, meg hiányzik belőle az LTE, elmaradt az ujjlenyomat-olvasó. Viszont öthüvelykes kijelzője Full HD 1920 × 1080 pixeles felbontást tud, és 2 GHz-es nyolcmagos MediaTek processzora van… Továbbá 2 GB RAM-ot, 32 GB belső tárhelyet, 2800 mAh-s akkumulátort, 13 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerát kapott. Míg el nem feledjük: két SIM kártyát kezel.

És mindez 300 dollárba kerül, azaz e cikk írásakor 68 ezer forintba. Vagyis a Samsung árának harmadába- negyedébe. Amíg a koreai óriásnál fel nem ébred a jogi osztály.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez