Ki a választás igazi sztárja Thaiföldön? Egy jóképű japán riporter!

A 180 centi magas 28 éves Enami Daicsiro pillanatok alatt meghódította a szebbik nemet Thaiföldön. Mindenki azt tudakolja: vajon van-e párja?

A jóképű japán riporter a Fudzsi televízió tudósítója: meginterjúvolta mind az ellenzék vezérét mind pedig Yingluck Shinawatra asszonyt, Thaiföld jelenlegi miniszterelnökét. A hetek óta húzódó politikai kampány úgy látszik, hogy már kissé untatja a szebbik nemet, amely érdekesebb témát talált magának: a fiatal és jóképű japán riportert. A Facebookon csoportosan ajánlkoznak az ifjú hölgyek, hogy bemutatják hazájukat a kíváncsi riporternek. De vannak merészebbek is, akik ilyeneket írnak a Facebookon: imádlak! Légy az enyém! Vagy: vedd le a golyóálló mellényedet, hadd védjelek meg Téged, ha kell az életem árán is!
Mit lehet tudni a jóképű japán riporterről? Gyerekkora óta újságíró akart lenni. Japán egyik legjobb egyetemên végzett, ott nemzetközi jogot tanult. Fiatalabb korában baseballt játszott, majd úszni kezdett. Ma is kedvenc sportja az úszás és a hegymászás. Mindez persze édeskevés a thai hölgyeknek, akik egy dologra kíváncsiak igazán a politikai harcok kellős közepén: vajon foglalt-e a jóképű japán riporter szíve?…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez