Gyilkolt, kiposztolta, tömegek lájkolták

A szó legszorosabb értelmében ördögi tettről számol be a Bangkok Post – egy magát a Sátán szolgájának érző fiatalember megölte ismerősét, majd ezt kitette Facebookra.

A durva zenéjéről és istenkáromló, poklot idéző szövegeiről hírhedt Surrender of Divinity (Az istenség megadja magát) nevű thai halálámetál banda frontemberét, a 36 éves Szamong Traiszatthát szerdán késelték meg.

A gyilkos otthagyta a helyszínen mobiltelefonját és harminc centis kését is – ez utóbbit az énekes testében. Az énekes felesége, aki a gyilkosság idején éppen a gyermekeiket altatta, elmondta a rendőröknek, hogy sejtése szerint a férje bandájának egyik fő rajongója, egy bizonyos Prakam Hamphanbuszakom a gyilkos, aki előzőleg együtt italozott az énekessel. Ő azonban akkor elmenekült, és a rendőrség azóta sem találja.

{youtube}erIkHeAKBi4{/youtube}

Jelentkezett viszont  néhány nappal később a Facebookon egy bizonyos Maleficent Meditation (Rosszakaratú meditáció) nevű felhasználó, akiről feltételezhető, hogy ő a gyilkos. Előbb csak kitett egy képet a gyilkosság helyszínéről, majd egy hosszú, vallomásos jegyzetben be is vallotta tettét. Elmondta, hogy 30 alkalommal szúrta meg az áldozatot, és nem hatotta meg, hogy kegyelemért kiáltozott.

1557624 580911941986901 1088469822 n

Azt írta: “25 éves korom óta akarok öngyilkos lenni. Ha már úgyis meghalok, magammal akartam vinni azokat, akik hamisan szolgálják a Sátánt, de nem akartam nőket és gyermekeket ölni.” Különben is “amúgy is megölte volna valaki, ha én nem ölöm meg. ” Bár – állítása szerint – jobban szereti a hithű keresztényeket, muszlimokat és buddhistákat, mint azokat, akik állítják, hogy a Sátánt szolgálják, holott nem is tudnak róla semmit. Bár a Facebook adatlapján levő képek alapján elég szelíd arcú fiatalembernek tűnik a feltételezhető gyilkos, láthatóan rajongott a sötét dolgokért, valamint Tom Clanyért, és a macskákért. A legmegdöbbentőbb azért az egészben az, hogy a a gyilkosságról posztolt képet is sokan megosztották, sőt lájkolták a Facebookon, a gyilkosság leírását pedig eddig több, mint 1300-an osztották meg, és csapatostul érkeztek a rajongó kommentek hozzá. Azt, hogy a felhasználó valóban azonos-e a gyilkossal, és hogy hol lehet az az ember, aki leszúrta az énekest, a thai rendőrség vizsgálja.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez