Yunjin Kim, a lostos született feleség szépségtitkai

Sorozatot indítottunk oldalunkon, ázsiai hírességeket, ismert embereket mutatunk be. Nem történelmi vagy egyéb rend szerint, egyszerűen csak azokról az emberekről írunk, akik öregbítik Ázsia hírnevét, akár a filmvásznon, a színpadon, a költészetben vagy történelmi tettekkel. Most a világ egyik legnépszerűbb sorozata, a LOST- Eltűntek – szexi sztárja, Yunjin Kim következik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 168 centi magas, tökéletes alakú Yunjin a közelmúltban, november 7-én ünnepelte negyvenedik szülinapját. Szóba került már oldalunkon korábban is az “eltűnt” színésznő, méghozzá azért, mert a koreai konyha egy alapelemét, a kimcsit reklámozta a New York Times-ban. De mielőtt előreszaladnánk, és a színésznő táplálkozási szokásairól szólnánk – egy interjúban ugyanis elárulta korábban, hogyan tartja formában magát -, térjünk vissza egy kicsit a kezdetekhez!

yunjin-kim-bikini
Yunjin Kim 1973-ban született Dél-Korea fővárosában, Szöulban. 10 éves volt, mikor a szüleivel az Egyesült Államokba költöztek, így mondhatni tősgyökeres amerikai, New Yorkban nőtt fel.
-Hetedikes voltam, amikor életem első szinészcsoportjába beléptem, és ez megpecsételte az életemet. Számos más dologgal is foglalkoztam és foglalkozom most is, de már akkor is tudtam, hogy színésznő leszek – mondta el egy interjúban a LOST sztárja, aki a középiskolát a rangos Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art-ban végezte el Manhattanben.
– Aztán Londonba mentem, és az Academy of Performing Arts-on folytattam tanulmányaimat tovább dráma tagozaton, a BFA fokozatot pedig a Boston University-n szereztem meg – tette hozzá Yunjin, aki az egyetem után kizárólag karrierje építésével foglalkozott – mindent a színészetnek rendelt alá. Kitartásának és tehetségének meglett a gyümölcse: részt vett az MTV és az ABC forgatásain, valamint az off-Broadway színpadán is szerepelt. 1997-ben játszott a Splendid Holiday című koreai drámában. A projekt befejezése után úgy döntött, hogy visszatér Koreába. Szerepet kapott a Wedding Dress című TV-s produkcióban, utána felkérték, hogy csatlakozzon a Spring in My Hometown című filmhez, de ő visszautasította a szerepet. Az áttörést az 1999-ben bemutatott Shiri című film hozta meg neki, amely akkor a legnagyobb bevételt hozó koreai film lett.  

shiri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után egy japán alkotásban vállalt szerepet, amelynek néhány jelenetét Los Angelesben forgatták. Számos filmben megmutatta tehetségét de a világhírt a LOST hozta meg neki, amelyben Sunt, a kissé szolgalelkű feleséget alakította.

yunjin2

 

Sun és Jin, az “eltűnt házaspár”

SunJinnagyfelbontas

-Azt mondták, én vagyok a “koreai született feleség”- jegyezte meg kissé csípősen egy interjúban Yunjin.– Hát sok minden jellemző rám, de hogy szervilis lennék, az semmiképp, a karakterem nem én vagyok, és nem is értem, miért várja bárki, hogy egy színész azonosuljon a szerepével. El kell játszani, de nem kell átvenni a karakter “jellemvonásait” – jelentette ki határozottan a szépség, akiről egyébként szárnyra kapott a pletyka, hogy forgatás közben összeszűrte a levet Josh Holloway-vel és Dominic Monaghannel is, de Yunjin csak nevetett ezen, mint ahogyan azokon az állításokon is, hogy zsírszívással és egyéb, milliókba kerülő műtétekkel tartja formában magát.

Yunjin-Kim-in-Vogue-yunjin-kim-437338 580 316

-Mindenki azt hisz, amit akar – nevetett Yunjin. – A testemet nagyítóval is megnézhetik, nem operáltattam át rajta semmit – tudatta, a megfogalmazás viszont azonnal megalapozta az újabb pletykát, amin a koreai bulvársajtó is elcsámcsogott. Azt beszélték, hogy az orrát átfaragtatta egy kicsit, de Yunjin nem kommentálta a nóziügyet, viszont a diétatitkait elárulta, amelyeket most megosztunk Önökkel!
– A tested egy hangszer, amelyet óvni kell és karbantartani, hogy tökéletes legyen – mondta. – Én tényleg az egészséges táplálkozás híve vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy bioboltokban kutakodok, sőt. A hagyományos ételekből válogatok, csak odafigyelek arra, hogy mit eszem. Vörös húst például nem, de halat és csirkét minden mennyiségben. Igazából nem hiszek semmilyen fogyókúrában, arra figyelek, hogy este már ne nagyon egyek semmit. Persze én is szoktam “bűnözni”, de ha felmegy rám egy-ké kiló plusz, azonnal leállok a nassolással. Azt hiszem, ezt mindenkinek, aki szeretne az én módszeremmel fogyni, nyugodtan mondhatom, hetente egyszer belefér egy kis csoki vagy fagyi – tette hozzá Kim, aki nem mellesleg rengeteg időt tölt az uszodában. – Imádok úszni, ez az a sport, amit nem tudok megunni! – lelkesedett Sun, azaz Yunjin, aki azt is hozzátette, ha változatosságra vágyik – legalábbis a mozgás terén -, Pilates-gyakorlatokat végez, így aztán nem csoda, hogy negyvenévesen is feszes minden porcikája!
Noha a LOST hetedik évadával a népszerű sorozat véget ért, a színésznő mégsem “veszett el”, újabb sorozatban kapott főszerepet, és a LOST záróakkordjaként, amelynek legnagyobb részét Hawaiin forgatták, Junyin Kim ott esküdött hűséget egykori menedzserének, Jeong Hyeok Parknak, akivel boldogan élnek.

normal yunjin-kim-dt-magazine-1

Érdekességek

Yunjin Kim a színészeten kívül képzett táncosnő is. Jártas a balettben, valamint az azfro-karibi táncművészetben is.

Imádja a jazzt.

Ahogyan kínai származású pályatársa, Lucy Liu, ő is otthon van a harcművészetekben és a küzdősportokban – barna övig jutott a taekwandóban.

Gátlásos és nagyon félénk kislány volt, azért iratkozott be az első drámacsoportba, hogy leküzdje szorongásait.

Nagyon nehezen szokta meg Sun szerepét, előtte ugyanis csakis harcias, erős és bátor nőket játszott.

Utálja az esőt, olyankor ki sem teszi a lábát a lakásból, ha nem muszáj.

Lostos férje, a Jint alakító Daniel Dae Kim és közötte semmiféle rokoni kapcsolat nincsen, csupán ugyanaz a vezetéknevük.

922627 image2 1sun jin 02

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez