Emberrablással vádolják az üzbég elnök lányát!

Gülnara Karimova, a szóban forgó hölgyemény őrjöng, ugyanis azt gyanítja,épp a családja, azaz az apja mozgatja szálakat, nehogy a lány trónközelbe kerülhessen.

Emberrablással gyanúsítják a mindenható elnök,Islam Karimov, lányát Taskentben. Gülnara Karimova televíziós csatornáit ezért nemrég bezárták, bankszámláit részben befagyasztották.
Válaszul a dühös királylány apját Sztálinhoz hasonlította. Anyját és nővérét pedig boszorkányoknak nevezte a Twitteren, amely közönséges földi halandók számára tilos Üzbegisztánban, de az uralkodó családja természetesen kivételt jelent.

Nemcsak átkozódik Gülnara, de vádol is: szerinte a titkosszolgálat főnöke áskálódik ellene! Készült ugyanis nemrég egy jelentés, amely feltárta a királykisasszony viselt dolgait: az általános korrupciót az üzleti ügyek intézésében, és a nép tökéletes lenézését és megvetését. Komoly pénzeket dobott ki például az ablakon a királykisasszony, hogy együtt énekelhessen Gérard Depardieu-vel. Valaki felvetette: sokan éheznek Üzbegisztánban, miközben ő méregdrága külföldi művészeket hozat! Éheznek, úgy kell nekik! Legalább hallanak valami szépet a haláluk előtt! – válaszolta a hírek szerint Gülnara Karimova. Apja, a mindenható elnök állítólag sírt, amikor a jelentést olvasta.

Azt persze nehéz elképzelni, hogy ne tudott volna mindenről! Inkább arról lehet szó, hogy az államfő nem tartja alkalmasnak lányát arra, hogy az utóda legyen. 2015-ben elnökválasztás lesz Üzbegisztánban, ahol általában előre tudják a győztes nevét.
És hogy mit mond a “vádlott” az emberrablást iletően?
– Hazugság! Hülyeség! Az állítólag elrabolt személy otthon van, él és virul!”- állítja a királylány. Az ügy 11 hónapos: állítólag Gülnara Karimova egyik munkatársat rabolták volna el. A megbízást maga a királylány adta volna ki.Szorul tehát a hurok a túl ambiciózus királylány körül Üzbegisztánban ahol a szovjet párttitkárból lett államfő, több mint húsz év vaskézzel uralkodik, dehát a saját lányával szemben ő is kénytelen kicsit óvatosabb lenni.

uzbeg2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez