Pénzbírság a férjnek, amiért nem szexelt feleségével!

Nem szexelt a férj a feleségével, ezért megbüntette a mumbai bíróság. Az « impotens » pasasnak havi apanázst kell fizetnie a nőnek, sőt a bíróság úgy döntött : helyt ad a felperes, azaz a kielégítetlen asszony válási szándékának. 

A férjnek nincsen joga megfosztani a feleségét a gyönyörtől! Ez a viselkedés több, mint kegyetlenség! – mondta ki a Mumbai bíróság, amely nem csupán arra kötelezte a férfit, hogy egyezzen bele a válásba, hanem arra is, hogy havi apanázst fizessen az asszonynak – méghozzá busás összeget. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk, mit élt át a nő az évek során.
A bíróság ugyanis alaposan kivizsgálta a felperes, azaz a 27 éves nő állításait, és annak alapján hozta meg döntését. A pár 2009-ben házasodott össze, előtte két évig jegyben jártak.
A nő már a “nászéjszakán” sokkot kapott, amikor is a szépen berendezett szobát a saját édesapja és a nevére foglalta le “kedves” párja.
A nő elmondása szerint az évek során egyre rosszabb lett a helyzet, a férfi egy ujjal sem nyúlt hozzá – jelen esetben nem arra gondolunk, hogy azt várta el: verje agyon nap mint nap -, állítása szerint aszexuális párja azzal magyarázta viselkedését, hogy depressziós lett, mert 2009 októberében elvesztette a munkáját. Ezért aztán nemhogy legalább “hangulatjavító” szexre hívta volna asszonyát, gyakorlatilag menekült előle.
Az alperes édesapja, miután értesült a történtekről, megpróbált a lánya apósával beszélni, gondolván, talán a szülői nyomás segít megoldani a feszültséget, de próbálkozása sikertelen volt.
A 27 éves feleség 2012 februárjában adta be a válókeresetet; ám a férj többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg a bíróságon.
Most azonban a bíróság pontot tett az ügy végére és a a felperesnek adott igazat mindenben.
“Megállapítható, hogy a pár között valóban lehetett valamiféle szerelem, de amikor a házasság megköttetett, az már rég elmúlt. Az alperesnek, azaz a férjnek nincs joga megfosztani a felperest a fizikai kapcsolattól. A felek jogos elvárása egymástól a szexuális érintkezés, a fizikai kapcsolat egyik alapvető házastársi kötelezettség.” – mondta ki a bíró, aki a férfi éveken át tartó kegyetlen magatartását nem díjazta, elrendelte a házasság felbontását, illetve arra kötelezte a férfit, hogy havi 300 ezer rúpia apanázst fizessen a feleségének.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez