A net sztárja a hongkongi verekedős szerelmespár

Történetük bejárta az egész világot, és valószínűleg mindenki könnyesre röhögi magát rajtuk. Kivéve azt a fotóst, aki meg akarta örökíteni a párt, ám a párocska férfi tagja, alaposan megrugdosta és még a kameráját is széttörte. 

Nemhiába a harcművészetek hazája Hongkong: akciódús szappanoperának is beillik az a verekedés, amelyről videó is készült, és amelyen már a fél világ röhög. Egy fiatal pár utcai balhéját örökítették me,g amelyen a lány az előtte térdepelő fiúval ordibál, miközben pofozza, ütlegeli és számonkéri. A szóba forgó felvételt közel 2 millióan nézték meg eddig a népszerű videómegosztón, az alázás pedig természetesen egy harmadik fél miatt történt.

A lány ugyanis azt rikoltozta a hongkongi forgatag kellős közepén a fiújának, hogy egy másik csajt hívott fel magához, holott ő a barátnője. Magyarul a zöld szemű szörnyeteg hozta ki az állatot a lányból, aki 14-szer verte pofán “csalfa” pasiját. A fiú, mint valami újévi malac, szűkölt és szinte sikított: “Miért nem hallgatsz meg, mielőtt ütsz? Nem érted, hogy nem hívtam sehova?” –siránkozta, de kegyetlen barátnőjét nem hatották meg zokogásba fúló szavai.

A történet aztán már a bíróságon folytatódott, ahol is Cheng Ya-nak, a megszállott amazonnak meg kellett jelennie, bizonyítandó, hogy “megjavult”, és képes indulatai leküzdésére, az intézménybe pedig az ütlegelt barát, Chioo Wing is elkísérte. Miközben elhagyták a bíróságot, fotósok és újságírók hada vette őket üldözőbe, hiszen a “kick-box-szerelmespár” már a net sztárja lett.

Ám erre a “nyuszifiú” már bevadult, és barátnője helyett ő kezdett verekedést, földre taszította a fotós Mae Tset, ütötte, rúgta, kitépte a kezéből a kamerát, és összetörte – mindezt ugyancsak fényes nappal. A 23 éves Chioo Ming és verekedős barátnője persze már egy követ fújnak, és mindketten arra panaszkodnak, hogy a bírósági balhé közben milyen pofonokat kaptak, és mennyire fájnak a tagjaik, de a rendőrség elfogta Minget, és súlyos testi sértés, valamint garázdaság a vád ellene. Óvadék ellenében szabadlábra helyezték, a netes kukkolók pedig vélhetően alig várják, hogy mikor lendül akcióba újra a párocska. A lány egyébként egy év próbaidőt kapott, ha az idő alatt csak egyszer is kezet emel valakire, már komoly szankciója lesz az ügynek- kérdés: képes lesz-e legyőzni indulatait, ha barátja újra kihúzza a gyufát?

A világhírt kiváltó videó ezen a linken tekinthető meg:
{youtube}rPYmSRXTQXo{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez