13 évet ül a brit rém!

Bűnösnek találta a manchesteri bíróság azt brit házaspárt, amely tíz éven át tartott fogva egy süketnéma pakisztáni lányt háza pincéjében. Nem csupán emberkereskedelem, csalás és okirathamisítás miatt kellett az aberrált házaspárnak felelnie, többrendbeli nemi erőszak volt a vád! 

Az eccles-i illetőségű, 84 éves Ilyas Ashar és felesége, a 68 éves Tallat Ashar, évekkel ezelőtt Pakisztánból csempészték a süketnéma lányt magukkal Nagy-Britanniába. A gyermek akkor mindössze tíz éves volt, ám ez nem tartotta vissza az elvetemült férfit attól, hogy többször is megerőszakolja. Az “eccles-i rém” vagy rémek – hiszen a felesége is bűnrészes – gusztustalan tetteire 2009-ben derült fény, amikor a rendőrség házkutatást tartott náluk – igaz, más ügy miatt.
Az ügy tárgyalása sem ma kezdődött, viszont ma hoztak ítéletet.

Ilyas Ashart 13 rendbeli nemi erőszakért 13 év börtönbüntetésre ítélték, míg felesége csalás és okirathamisítás miatt 5 év börtönt kapott. Peter Lakin bíró elmondta, hogy a pár egyik tagja sem mutatott sem megbánást, és lelkifurdalásról sem árulkodott viselkedésük a per idején.
Maguk nem emberi lénynek, tárgynak tekintették ezt a lányt, akinek szerető családra lett volna szüksége. Elvették tőle! Könyörtelenek és kegyetlenek voltak vele. Maguk, Ilyas és Tallat Ashar megalázták és tönkretették ezt a lányt emberi mivoltában! Kihasználva hátrányos helyzetét szellemileg, fizikailag és lelkileg is egy életre megnyomorították. Rabszolgaként bántak vele! Maguk mindketten szívtelen, manipulatív és becstelen emberek! – dörögtek a bíró szavai a tárgyalóteremben, ahol egyébként olyan brutális részletek is elhangzottak a szerencsétlen pakisztáni lány kálváriájáról, hogy az ügyben döntő esküdteket, a sokk miatt, tíz évre felmentette kötelezettségük alól a bíró.
Ilyas Asharnak a Machesteri Királyi Börtönben kell leülnie 13 éves büntetését – ha megéri, tekintve, hogy részint már 84 éves, másrészt pedig a gyerek elleni erőszaktevőknek köztudottan a többi fegyenc sem kegyelmez.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez