Afgán terrorista vezér Harry hercegről:”Egy sakál nem űzheti el az oroszlánokat!”

Afganisztán, Kabul – Így nyilatkozott az angol királynő unokájáról Gulbuddin Hekmatyar, aki már a nagy Szovjetunió ellen is küzdött majd folytatta a harcot az Egyesült Államok ellen is. Hekmatyart, aki a londoni Daily Telegraphnak nyilatkozott, Washingtonban terroristának tekintik.

Mit is mondott Harry herceg háborús kalandjáról az afganisztáni háború veteránja?”Azért jött Afganisztánba, hogy ott részegen egy helikopterből ártatlan afgánokra lövöldözzön! De a mudzsaheddin harcosok oroszlánok és sasok, nem adják olyan könnyen az életüket! Egy sakál sohasem űzheti el az oroszlánokat!”- hangoztatta a veterán terrorista vezér.
Gulbuddin Hekmatyar azt is elmondta az angol lapnak, hogy nem érti:”miért nem veszi észre Nagy Britannia, hogy a birodalom ideje elmúlt. Ma már nem lehet katonai egyenruhába bújva szabadon lövöldözni a helyi lakosokra, mint a XVIII-ik vagy a XIX-ik században!” Végül pedig Hekmatyar megfenyegette mind Harry herceget, mind a brit katonákat:” nem értem, hogy Nagy Britannia miért küldi a biztos halálba az embereit Afganisztánban?! Nem veszi észre, hogy csakis Amerika érdekeit védi?!”- fejtegette Gulbuddin Heymatyar terrorista vezér a véleményét Harry hercegről, aki tavaly egy helikopteres támadás során tálib vezetőket ölt meg Afganisztánban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez