Rendőrt akart felbérelni lánya exének megölésére egy pennsylvaniai nő

Csak azt nem tudta, hogy a New Jersey rendőrségének egyik fedett nyomozójával egyezett meg a gyilkosság részleteiről.

Az 52 éves Denise Marie Nagrodski azért akarta lánya volt barátjának a halálát, mert a férfi bántalmazását tette felelőssé amiatt, hogy ikreket váró lánya évekkel korábban elvetélt – közölte a New Jersey állam ügyészi hivatala. A nő nem csak a férfi megölésére akart bérgyilkost fogadni. Azt szerette volna elérni, hogy a férfi lánytestvérét, és annak barátját is gyilkolja meg.

A nő az ügyészség közlése szerint eredetileg azt akarta, hogy lánya volt barátjának két rokonát két fejlövéssel ölje meg a bérgyilkos, “egy golyóval mindegyik ikerért”. Később beleegyezett abba, hogy verje szét a fejüket és gyújtsa rájuk New Jerseyben található otthonukat, miután nem tudott fegyvert szerezni a magát bérgyilkosnak kiadó rendőrnek.

Nagrodski a volt barátnak szörnyűbb sorsot szánt. Azt akarta, hogy “élve égesse el”, valamint azt, hogy úgy haljon meg, hogy tudja ki rendelte el megölését. A nő kétszer ötezer dollárt fizetett a rendőrnek. New Jersey hatóságait a New York-i rendőrség értesítette arról, hogy a nő bérgyilkost próbál fogadni. Azt nem közölték, hogy a New York-i rendőrök ezt honnan tudták meg.

A nő ellen egyebek mellett háromrendbeli emberölési kísérlet és háromrendbeli gyilkosságra való szövetkezés vádjával indítottak eljárást. Mindegyik vádpontért 10-től húsz évig tartó börtönbüntetést kaphat. Jelenleg egy megyei börtönben tartják fogva, óvadékát kétmillió dollárban állapították meg.

Fotó: New Jersey Attorney General

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez