Tízemeletnyi zuhanás után egy autón landolt…túlélte

Egy San Franciscó-i épület tetejéről zuhant le pakolás közben, pont rá egy arra haladó autóra, ami totálkárosra tört.

A meg nem nevezett férfit a helyi hatóságok közlése szerint kritikus állapotban szállították kórházba, de már az is csodával határos, hogy egyáltalán túlélte a tíz emelet magasságból történt zuhanást – jelentette a CBS. A rendőrség közlése szerint eszméleténél volt, amikor berakták a mentőautóba.

Szemtanúk arról számoltak be, hogy a férfi ordított a zuhanás közben, aztán egy hatalmas robajt lehetett hallani, ahogy rázuhant egy alatta elhaladó Toyota Camryra, aminek teljesen bezúzta a tetejét, kitörve az ablakokat, üvegszilánkokkal borítva be az utcát. Az ablakmosó végül a földön terült el, miután az autóról az útra pattant.

A jelenetet látva nagyjából húsz ember rohant oda azonnal segíteni a férfinak, és irányítani a forgalmat. “Mindenki helyesen cselekedett, nem mozdítottuk meg, nehogy megsérüljön a gerince” – mondta el a CBS-nek az egyik szemtanú, akinek elmondása szerint “szemmel láthatóan sokkos állapotban volt”.

Az esetben a Toyota sofőrje nem sérült meg, de nem akart nyilatkozni az esetről. Egy szemtanú a CNN-nek elmondta: az autó teljesen totálkárosra tört, “olyan volt, mintha egy másik autó zuhant volna rá felülről”.

Az ablakmosó pontos állapotáról e cikk megírásakor még nem nyilatkozott a kórház, ahova beszállították.

Fotó: Europress/ AFP

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez