De tényleg, mi társat keresünk!

1. Katolikus nő keres katolikus férfit partnert. Olyat, akinek szimpatikus egy nő akkor is, ha mentálisan beteg. Hangokat hallok, de tudom kontrollálni magam.

2. Hosszú távú kapcsolatra keresek divatbolond disznót. Legyél szórakoztató, flörtölős, beszélj franciául és tudj karatézni. Legyél elég rugalmas, hogy összetudjunk hangolódni és egy nap akarj majd ikreket. Ha úgy érzed passzolunk egymáshoz, jelentkezz.

3. Izmos férfi keres nőket.
Ha ezt olvasod, nagyon szerencsés nő vagy. Én egy tökéletes példánya vagyok a férfi nemnek. Duzzadó izmokkal, nagyon erős állkapoccsal. Sokszor összekevernek Jean Claude Van Damme-mal, mindketten izmosak vagyunk és tudunk táncolni. Egyszer Jean Claude unokatestvérének is néztek, Adelbert-nek, aki mellesleg a barátom.
Ha szeretnél választ egy olyan férfitól, mint én, akkor küldj nekem néhány teljes alakos képet magadról és egy nem régi videót, amelynek mindenképpen WMV formátuma legyen, hogy le tudjam játszani a könyvesbolti számítógépen.
TELJESEN egészséges legyél, hiszen az én immunrendszerem is erősen ellenáll mindenféle betegségnek. Továbbá neked kell elvinned oda, ahol majd találkozunk és természetesen haza is kell hoznod! A kocsim jelenleg használhatatlan egy magas járdaszegéllyel találkoztam az Arbynél. A kövérek pedig spóroljanak az idejükkel nekik úgysem válaszolok.

4. Internetes randizás? Egy őrült netes világban élünk, hogy bízhatsz meg a cyber emberekben?
Én 100%-ban igazi vagyok. Soha nem voltam börtönben. Beszéljünk telefonon. Két rendezvényen is kezet fogtam Barack Obamával. Ismerek 15 gitárakkordot és van egy hatalmas tv-m blue ray-jel.
Átlagos srác vagyok, aki átlagos társat keres. Ha szereted a tacko-t, szeretsz mesét és filmet nézni, valamint jó nagy melled van, akkor nagyon jól ki fogunk jönni egymással. Hívj fel!

5. Elvont férfi keresi társát szexi és nem szexi időkre: legyél intelligens, egyszerű, természetes (ne sminkeld magad) és vékony. Bármilyen nemzetiségű lehetsz, de beszélj jól/folyékonyan angolul. Én magas és vékony vagyok, fiatalos és jól öltözött, filozófus típus. 70%-ban visszahúzódó és 30%-ban csodálatos táncos. Könnyen tudok barátokat vagy szeretőt találni, de keresem ennek a tökéletes kombinációját.

6. ÉN: Tiszta, józan egyedülálló fehér nő vagyok (SWF – Single White Female)végtelen türelemmel. Asztrofizikus diplomám van, és velem az orális szex felér a csillagos éggel. Szeretek még főzni, utazni, olvasni. Szeretem a rock zenét, a netes tréfákat (xkcd – web comic) és minden számlát időben kifizetek.
Te: Legyél magas, jóképű 21-45 év közötti fehér egyedülálló férfi közepesen súlyos vagy súlyos met-függő, alkoholista és legyél egészségesen paranoiás. Élvezd a késő estig tartó elfoglaltságot, amibe bele tartozik a láthatatlan betolakodók üldözése, akik itt ólálkodnak és próbálják megtalálni a rejtekhelyed, vagy dolgokat lopnak el tőled. Legalább 3x egy héten berúgva gyere haza és kemény szexet akarj. El kell viselned, hogy az ágy alatt töltött fegyvert tartunk, hogy megvédjük magunkat a szörnyektől, akik éjjel bejönnek. Valamint vállalnod kell, hogy ahogy elhagyom a házat, mindig péniszt keresek, mindenhol! Szeresd az állatokat!
Remélem hamarosan hallok felőled!

7. „Lance vagyok, randizzunk!
Szeretem a gyerekeket. Harvardi diplomám van (a többit nem lehet)

8. Disznó: Láttalak a Tiki Bobs-ban. Megmarkoltad a hátsómat én pedig azt mondtam neked, hogyha mégegyszer megteszed megöllek. Megtetted. Kéne a címed.

9. Beragadt a pendrive-om a vaginádba. Ha elolvasod tudni fogod, hogy kinek szól. Nem hiszem, hogy ez olyan, ami gyakran megtörténik ebben a városban, szóval tudni fogod, hogy Te vagy az. A Millereck Tavern-ban találkoztunk. Azt mondtad, hogy Lancasterből jöttél. Gyönyörű voltál, és megkedveltél. Minden tökéletes volt, de aztán.. Felmentünk a lakásomra. A Nulladik óra (The Breakfast Club) c. filmet néztük. Még soha nem láttad. Aztán az ágyamban végeztük, ahogy terveztem. És szeretkeztünk, ahogy terveztem. Gyönyörű voltál, ahogy az ágyamban feküdtél félig betakarva. Aztán kimentem a mosdóba. Mikor visszajöttem, ezt láttam: meztelenül álltál a számítógépemnél. A kezed a billentyűzeten volt, de nem gépeltél. Megragadtad a pendrive-ot, kihúztad a gépből. Ránéztél, kicsit leguggoltál és beraktad a vaginádba, mint egy tampont. Szóhoz sem jutottam. Felöltöztél, és azt mondtad hogy haza kell menned, majd elmentél. A szám amit megadtál, nem kapcsolható. Össze vagyok zavarodva, szeretnélek újra látni. És szeretném újra látni a pendrive-omat is.

10. Keresek olyan 25-70 közötti férfit, aki eljönne modell vonat szobámba. Kölcsönös simogatásra meg ilyesmi, de semmi több ennél… Nem vagyok meleg! ) Csinálhatjuk hajnali négyig, vagy ameddig el nem fáradunk. Miután végeztél össze-vissza rugdoshatod a vonatokat és az épületeket, mint egy szörnyeteg (de ne törd össze őket, ők az én gyerekeim) Minden modell 1/87-es méretű HO méretarányú.
Van sok fagyasztott rákom, amitől szeretnék megszabadulni. Annyit vihetsz belőle, amennyit akarsz. Nem romlott, csak sok van belőle!

11. Ez a hatalmas személyes hirdetés 340 dollárba került. Mondanom sem kell, hogy az első randinkon Hollandiába megyünk.
Vonzó egyedülálló fehér férfi vagyok, 28 éves. 185 cm és 78 kg. Barna hajam és kék szemem van. Keresek egy gyönyörű egyedülálló fehér nőt, akinek jó humora és étkezési utalványa van.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez