Láthatósági mellény és ebédszünet – ez kell a világsztársághoz

Rohamosan terjed az interneten egy kazah munkás videója. Pedig nem csinált mást, csak táncolva szórakoztatta társait az ebédszünetben.

Átlagos munkanap jó hangulatú ebédjével kezdődhet az út a csillagokig. Ajdosz Ibrajev táncával szórakoztatta a melósokat egy asztanai gyárban, amit munkatársa telefonjával rögzített és a Youtube-on megosztott. Azóta nemhogy sokan nézték meg a break-dance performanszot, de még a Daily Mail is lehozta a hírt.

{youtube}Ej4O407XlNo{/youtube}

„Valójában Borat és Michael Jackson keveréke vagyok. Bennem van a ritmus. Nekem egyszerűen táncolnom, táncolnom és táncolnom kell” – nyilatkozta a 26 éves kazah fiatalember. „Gyerekkoromban kezdtem táncolni. Nem tudtam megállni, hogy ne kezdjem el, bármilyen zenét is hallottam.”

A felvételen Ibrajev Darius és Finla Do it all night című számára narancssárga láthatósági mellényben mozog. Tudását sokszor mutatja be esküvőkön, különböző programokon, tánccsoportokban. Az internetes visszhangtól nagyobb figyelmet, szélesebb közönséget vár. Valamint azt is reméli, legalább, ha nem híresebb lesz, mint a brit komikus által megformált Borat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez