Mi köze Jude Law-nak Ukrajnához?

Az amerikai színész legújabb filmjében az ukrán Verka Szergyucskával, aki őrült női figurának öltözve énekelt az Eurovíziós dalversenyen Helsinkiben, játszik együtt, számolt be a Starslife.ru.

Nemcsak Rúzsa Magdi miatt emlékezünk a 2007-es Eurovízióra, hanem az akkori ukrán előadó miatt is. Verka Szergyucska Dancing Lasha Tumbai című számával akkor a második helyen végzett. Nem feltétlenül a dal, inkább a megjelenés váltotta ki a népszerűséget.

{youtube}hfjHJneVonE{/youtube}

Most újra Verka Szergyucskán a világ szeme, ugyanis szerepet kapott Paul Feig Susan Cooper című titkosügynökös vígjátékában. Az egyébként Budapesten forgatott filmben olyan sztárokkal játszik majd együtt, mint például Jude Law, Melissa McCarthy és 50Cent.

Andrij Danilko, alias Verka Szergyucska (Kép: Wikipédia)

Verka Szergyucska provokatív figurája mögött valójában a 41 éves Andrij Mihajlovics Danilko, ukrán színész áll. Húsz éves pályafutása alatt sok mindent kipróbált a klasszikus stand-up comedy-től kezdve a különböző zenei és televíziós projektekig. Saját nevén színházat is alapított. Intellektuális estjeit a kritikusok a húszas évek berlini Buntes Theater előadásaihoz hasonlítják. Danilko nagyon ritkán ad interjút, magánéletéről nem sokat lehet tudni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez