Hatalmas összeggel teli pénztárcát adott vissza gazdájának a Facebook segítségével

elveszettpénzEgy üzbég lány Facebook posztja juttatta vissza gazdájához azt a pénztárcát, amelynek több ezer dolláros tartalmát egy beteg gyermek megmentésére szánták.

Sokan szidják az internetet és a közösségoldalakat személytelenségük miatt. Elidegenítés ide vagy oda ezúttal egy üzbég példa bizonyítja áldásait.

Két nappal ezelőtt posztolta üzenetét egy üzbég lány, mondván talált egy pénztárcát több ezer dollárral, a tulajdonos jelentkezését, illetve a felhívás széleskörű megosztását kérte. Hogy ne kerüljön illetéktelenek kezébe az összeg két kérdésre várt választ: Pontosan mennyi pénz és milyen amulett van a pénztárcában? A Stanradar.com beszámolója szerint rengeteg komment arra következtetett, hogy valószínűleg egy külföldi, vagy valami pazarlóé lehet a tárca.

Másnap, április 15-én a lány másik üzenetben újságolta: meglett a tulajdonos. Előzőnap elküldték neki az amulett és egy másik (szintén a pénztárcában található) kétdolláros szerencsepénz képét. Kiderült, hogy az összeget egy gyermek megmentésére gyűjtötték össze. Annak ellenére, hogy a család nem rendelkezik internettel, még időben visszakerült hozzájuk a pénz. A becsületes megtaláló jutalma pedig nem más lett, mint az amulett.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez