A tetőn át csapódott egy autó egy garázsba Kaliforniában

Igazán szokatlan balesethez vonultak ki a rendőrök.

“A feleségem azt hitte, hogy földrengés történt, teljesen kikészül” – mondta el a helyi sajtónak George Strother, milyen érzés volt, amikor a BMW X3-as becsapódott a házba keddről szerdára virradó éjszaka, nem sokkal éjfél után. A házaspár nagyon meglepődött, amikor látták, hogy a terepjáró a tetőn át csapódott be a garázsukba, eltalálva az ott álló autójukat, nekitolva azt a garázsajtónak.

Strotherék csak akkor tudták meg, hogy mi történt, amikor rendőrök kopogtak az ajtójukon, pár perccel a robaj után. Escondido város rendőrsége azután küldött ki járőröket a házhoz, miután bejelentést kaptak arról, hogy a BMW-ben kinyílt a légzsák, és megkapták az autó helyzetét is. Azért kopogtak be, hogy megtudják, a házban mindenki rendben van-e.

A rendőrök gyorsan ellenőrizték, hogy a BMW sofőrje milyen állapotban van, de nagy meglepetés érte őket. Az autót vezető ember nem volt az autóban. Hiába keresték helikopterek bevetésével is, nem bukkantak a nyomára, még a kórházakban sem. A CNN információi szerint a járművet egy autókereskedés adta kölcsönbe egy férfinak, akinek már tudják a nevét, de egyelőre nem találták meg.

A BMW feltehetően a ház felett lévő útról sodródott le és csapódott be a házba. A házaspár azonban nem volt veszélyben. Hálószobájuk ugyanis pont a ház másik végében található.

Fotó:Europress/Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez