Mérgezés áldozata lehetett a rejtélyesen meghalt utahi család

Egy család öt tagját egy Salt Lake City közelében található kisvárosban, saját otthonukban találták holtan, még szeptember végén.

Ahogy arról az Ameriport az eset idején beszámolt, a helyi rendőrséget a család rokonai értesítették, akik miután nem tudták őket elérni, szombat este megálltak a Springville városában álló háznál, hogy rájuk nézzenek, de már holtan találtak mindenkit. A helyi sajtóban akkor megjelent hírek rejtélyesként jellemezték, hogy mi okozta a harmincas éveiben járó szülők, valamint három gyermekük halálát, akik közül a legfiatalabb 11 éves, a legidősebb pedig 14 éves volt. Testükön nem volt sérülés és sebesülés, és a szénmonoxid mérgezést is kizárták.
A CBS szerdán egy házkutatási parancsra hivatkozva közölte, hogy a család öt tagja minden bizonnyal mérgezés áldozata lett. A két szülő – Benjamin és Kristi Strack – holttestét a szülők hálószobájában, az ágyban fekve találták meg, három gyerekük pedig takarókba burkolva az ágy körül feküdt a bezárt szobában. Mindegyikük mellett üres poharakat találtak.
A rendőrök a CBS által megszerzett rendőrségi jelentés szerint üres metadonos üvegeket, 10 üres meghűlés elleni gyógyszeres dobozt, valamint két doboznyi allergiagyógyszert találták a szemetesben. Ezen kívül vörös és sárga folyadékkal teli poharakat és vödröket, és altatókat is találtak.
A rendőrség egyelőre nem közölte, hogy ki ölhette meg a családot, és azt sem, hogy valamelyik szülő érintett-e az ügyben. A halál pontos okát még nem lehet tudni. A toxikológiai vizsgálat eredményei november végére várhatóak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez