Jennifer Lopez újra szingli, és erre jó oka is van

Jennifer Lopez egy most adott tv interjújában mesélt a nemrégiben megjelent új könyvéről, a True Love-ról.

A könyvben őszintén beszámol a magánéletéről, beleértve a hét évi házasságát Marc Anthonyval, és az eljegyzését Ben Affleck-kel.
Az énekes elmondta, hogy a sok csalódásnak köszönhetően jött rá arra, hogy mi az egyik legnagyobb erőssége a személyiségének. Kifejtette, hogy nagyon fontos, hogy az ember szeresse önmagát, jóban legyen a lelkével, mert csak így, és ezek után fog tudni másoknak is segíteni. „Mindenkinek kell egy kis idő, amit magára szán, amikor magára figyel. Én ebben jó vagyok, és jól tudom kezelni ezt a szituációt. Szeretem magam, jól megvagyunk otthon. Kaptam a sorstól egy életet, egy gyereket, egy házat, munkát. Ezek nekem tökéletesen elegek, nincs hiányérzetem.”
Jennifer Lopez könyve is arról szól, hogy az embernek el kell fogadnia a maga sorsát, és a lehetőségekből kell tudni kihozni a legtöbbet. „Ha az embernek meg van a kell önbecsülése, ha nem harcol a világgal, akkor nagy lépéseket tesz a boldogsága irányába. természetesen jobb lenne valakivel a boldogságot megosztani, de jelen pillanatban megvagyok egyedül is” – írja a True Love-ban.
Természetesen szó esik a könyvben a Ben Affleck afférról is. Lopez elismeri, hogy az eljegyzés felbontása után pánikszerűen rohant Marc Anthony karjai közé, akihez, hogy fájdalmát enyhítse, egy évvel később feleségül is ment. Ugyanakkor beismerte, hogy a Ben Afflcek-kel való szakítása viselte meg a legjobban. Nehezen tette túl magát rajta, és az összes új kapcsolatából hiányzott valami meghatározó, ami a színésszel tartott kapcsolatában megvolt.
Az emberek azt gondolják, hogy egy Lopez-szintű sztárnak nincsenek kapcsolatbeli problémája, de ez természetesen nem igaz. Mint a könyvében is leírja, sok bántás érte a kapcsolatai alatt. Verbális megaláztatásokkal kellett szembenéznie, és sokszor összetört lelkileg.
Utolsó férjétől, Marc Anthonytól 2011-ben költözött el, és idén nyáron mondták ki a válásukat.

Fotó: Europress/ Getty

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez