Betonnal lezárt hordóban találták meg az eltűnt nő holttestét

A három hónapja eltűnt michigani nő ügye szeptemberben vett fordulatot, amikor a detroiti sajtó foglalkozni behatóan foglalkozni kezdett az esettel.

Egy kétszáz literes műanyag hordóban találták meg a 22 éves Theresa DeKeyzer holttestét, akinek eltűnésével szeptember eleje óta kiemelten foglalkozott a michigani sajtó. A holttestet egy raktárban találták meg Plymouth Townshipben, ahol azután tartották kutatást a rendőrség emberei, hogy két bejelentést is kaptak. A nő családja szerint a Detroit News szeptember 4-ei cikke volt az, amelyik a nő holttestének megtalálásához vezetett.

A nő holttestét tartalmazó hordó homokkal volt feltöltve, és egy betonréteggel volt lezárva. A rendőrök Röntgen-sugarak segítségével állapították meg, hogy a hordó egy holttestet rejt. Dekeyzert a rendőrök a ruházata, tetoválás valamint ékszerek alapján tudták csak azonosítani, és később családja is megerősítette egy Faceobook-bejegyzésben, hogy holtan találták a fiatal nőt. Hivatalos azonosítása csak fogászati adatok alapján lehetséges.

A nő még június 16-án tűnt el, miután 32 éves barátja kirakta autójából négy saroknyira a nő lakásától, ahova egy nappal korábban rendőröket kellet hívni, mert barátja részegen bántalmazta. A helyi sajtó információ szerint a nő megölésével kapcsolatban barátja, Scott Wobbe a fő gyanúsított, de még nem emeltek vádat ellene. Jelenleg börtönben van, más vádak miatt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez