Rálőttek két rendőrre egy rendőrőrs mellett, egyikük meghalt

Pennsylvania északkeleti részén egy rendőrőrs előtt lőttek rá két rendőrre ismeretlen tettes(ek) pénteken, miközben éppen műszakváltás volt. A rendőrség keresi az elkövetőt/elkövetőket.

Egyikük éppen elhagyni készült az épületet, a másik pedig akkor érkezett szolgálatra. A lövések este 11 előtt pár perccel dördültek el, melyek következtében az egyik rendőr életét vesztette, a másik azonban túlélte, őt rögtön a Geisinger Medical Center-be szállították, ahol azonnal megműtötték, azóta az állapota stabil.
Bár nem sok információt lehet tudni az esetről, annyit azért elárult Frank Noonan, rendőrségi főbiztos, hogy eddig minden jel arra mutat, a támadás a helyi rendőrök ellen irányult.
A régió több részéről érkeztek segíteni különböző rendőrségek munkatársai, akikkel együtt földön és levegőben egyaránt keresik az elkövetőt, esetleg elkövetőket, aki(k)ről egyelőre nincsen személyleírásuk, de a nyomozás már elindult néhány információ alapján. Azonban, Noonan szavaival élve, “egyelőre nem jelenthetjük ki, hogy kézben tartjuk a szituációt.”
Arról is beszélt, hogy bár nem tartja veszélyeztetettnek a helyi lakosságot, azért arra mindenkit megkér, hogy jobban figyeljenek környezetükre és azonnal jelentsék, ha bármi szokatlant tapasztalnak. Néhány utat a környéken lezártak, a helyiek ettől még szabadon mehetnek dolgukra.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez