Újra elkapták az ohioi iskolai lövöldözőt

TJ Lane még 2012-ben kezdett el céltalanul lövöldözni az ohioi Chardon Gimnáziumban, ahol három diákot megölt, kettőt pedig megsebesített. A 19 éves fiú azonban megszökött a börtönből, de a helyi rendőrség sikeresen elfogta.

Lane két másik rabbal együtt szökött meg az Allen Correctional Institution falai közül, akik közül az egyik, a 45 éves Clifford Opperud továbbra is szökésben van.
Ha nem lenne elég az, amit tett, Lane azért is különösen ismert, mert az ellene szóló tárgyaláson – ahol ott voltak az általa megölt fiatalok szülei is – egy “KILLER” (GYILKOS) feliratú pólóban jelent meg, sőt még be is mutatott a jelenlévőknek és további szörnyű megnyilvánulásokat tett (a TJ Lane-ről szóló részletes cikkünket itt olvashatja el).
Lane életfogytiglani börtönbüntetést kapott tetteiért, a szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. A 18 hónap alatt, míg büntetését töltötte, több alkalommal is fegyelmezni kellett rossz magaviseletéért. Múlt hónapban egy falra vizelt, egy évvel korábban pedig öncsonkításért és saját kezű tetoválásért is kénytelenek voltak megbüntetni.
“Annak idején mindenki ismerte a szörnyű történetet itt Ohio-ban. Így, amikor kiderült, hogy megszökött, az egész környék félelemben élt” – mondta el Lane ügyvédje még korábban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez