Különleges Marvel képregények jönnek októberben

Amerikában, meg úgy általában tőlünk nyugatra nagyon sok energiát fektetnek abba, hogy megelőzzék és megszüntessék a (főleg iskolai) bántalmazást, terrorizálást, legyen az testi vagy lelki.

Az október hónap pedig ennek jegyében fog telni, ugyanis ez a hivatalos, nemzeti anti-bullying hónap, amikor minden lehetséges eszközzel, az átlagosnál még többet próbálnak tenni azért, hogy a gyerekek nyugodtan és boldogan járhassanak iskolába. Idén pedig minden idők legnagyobb képregény-cége, a Marvel is beszáll.


Nyolc különböző borítóval rukkol elő a világhírű Marvel, amelyeken a már jól megszokott hősök állnak ki egyértelműen a terrorizálás minden formája ellen.
“A Marvel történetek középpontjában mindig az örök harc áll a jó és a rossz között. Így egyáltalán nem áll távol a karaktereinktől az iskolai terrorizálás átélése. Reméljük, hogy akik szeretik a képregényeinket, ebben a hónapban fektetnek majd valamennyi energiát, hogy utánanézzenek, mit tehetnek az ilyesfajta bántalmazás ellen” – mondta el Axel Alonso, a Marvel Comics főszerkesztője.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez