Korábban kellett leszállnia egy Delta gépnek, mert összeveszett két utas

A Delta hétfő reggeli 2370-es járatán, amely Queensből West Palm Beachbe repült, akkora veszekedés alakult ki két utas között, amiatt, hogy az egyikük hátradöntötte a székét, hogy a gép kénytelen volt korábban, még Jacksonvilleben leszállni.

A légitársaság közleménye szerint a gép biztonsági okok miatt volt kénytelen az eredeti cél előtt leszállni, amit egy, a repülőn lévő utas okozott.
Szerencsére ennél a nem túl informatív bejelentésen kívül még Aaron Klipin is beszélt a történtekről, aki az említett gépen utazott. Elmondása szerint az egész azzal kezdődött, amikor a mellette ülő nő hátra szerette volna dönteni a székét. Ám a mögötte helyet foglaló másik utasnak csak ennyi kellett, ugyanis szinte rögtön elkezdett üvöltözni és káromkodni.
Állítólag azért borult ki, mert a hátradöntött szék miatt nem tudott tovább a lenyíló asztaltálcán aludni. A szóváltás olyan komolyra fordult, hogy egy másik utas kénytelen volt szólni a személyzetnek, ám a légiutas-kísérő jelenléte csak még jobban felbőszítette a már amúgy is hisztérikus nőt, aki egy idő után ellenállást nem tűrő módon azt követelte, hogy azonnal tegyék le a gépet. Miután azt is elmondta, hogy nem érdeklik a következmények, a személyzet és a pilóták közösen úgy döntöttek, hogy az lenne a legjobb ötlet, ha egy közelebbi repülőtéren landolnának.
Természetesen rögtön a leszállás után előállították a felmérgesedett utast és végül a rendőrség vezette el.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez