Letartóztatták a connecticuti férfit, aki nyert egy orosz rulett játszmán

Barátjával játszották az életveszélyes játékot, aki nem volt szerencsés, és agyonlőtte saját magát. A nyertesnek börtön lehet a jutalma.

A 38 éves Armand Cyr egy barátja házában volt a connecticuti Vernonban, amikor egy másik barátja szeme láttára – akivel az interneten keresztül, videó kapcsolatban beszélgetett – egy.38-as kaliberű pisztolyt emelt a fejéhez és meghúzta a ravaszt. Majd élettelenül terült el egy kanapén, miután a fegyver elsült. A rendőrség közlése szerint a revolvert a 26 éves John Dybowski adta a kezébe, azután, hogy golyót helyezett a fegyverbe, majd a revolvert a fejéhez tartotta és meghúzta a ravaszt. A fegyver nem sült el.
Dybowskit a héten tartóztatták le a július közepén történt haláleset miatt. A férfi eleinte azt állította a rendőrségnek, hogy ő egy töltetlen fegyvert adott barátjának, valamint egy darab töltényt, majd kiment a szobából, és ott volt, amikor Cyr agyonlőtte saját magát.
Vallomását azonban cáfolta az a férfi, aki az egész esetet az interneten keresztül nézte végig. A meg nem nevezett férfi a rendőröknek elmondta: látta, ahogy Dybowski a fejéhez tartja a revolvert és meghúzza a ravaszt. Majd közölte barátaival, hogy amit csinálnak őrültség. Ezután látta, ahogy Cyr megöli saját magát. Elmondása szerint először nem is hitte el, hogy tényleg barátja halálát nézte végig. Azt gondolta, csak viccelődik.
Dybowskit a rendőrség később letartóztatta, és több vádat emeltek ellene – derült ki a héten nyilvánosságra hozott rendőrségi iratokból. Egyebek mellett gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés, hamis tanúzás, valamint különböző droggal és fegyverekkel kapcsolatos vádak miatt kell felelnie. Azt nem közölték, hogy milyen hosszú börtönbüntetésre számíthat, ha bűnösnek találja a bíróság.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez