Körözi a rendőrség Miley Cyrus vendégét az MTV VMA-ról

A 22 éves Jesse Helt vette át Miley Cyrus nevében az énekesnek járó díjat, majd egy rövid beszédet is mondott arról, milyen nehéz a hajléktalan fiatalságnak, miközben dollármilliók repkednek a zeneiparban. Bár korábban senki sem hallott még Miley új ismerőséről, a néhány perces reflektorfény után hamar kiderültek dolgok Heltről.

Például az, hogy még 2011 novemberében körözést adtak ki az akkor 19 éves Heltre, aki betört egy házba, állítólag azért, mert az ott élő férfi rossz minőségű füvet adott el neki. Mikor bűnösnek vallotta magát az ügyben, 30 nap letöltendő szabdságvesztésre és további próbaidőre ítélték. A körözést akkor adták ki, mikor megszegte a próbaidő szabályait.
Édesanyja többször küldött neki pénzt és úgy volt, hogy hétfőn meglátogatja őt oregoni otthonában, de a helyszínre küldött rendőrök végül nem találták meg.
A beszédében megemlítette a My Friend’s Place (Egy haverom lakása) nevű szervezetet, ami a los angeles-i hajléktalan fiatalokat segíti, ahol Helt is megfordult már korábban.
“Ezt a díjat annak az 1,6 millió otthonról elszökött, hajléktalan fiatalnak a nevében szeretném átvenni, akik jelenleg is éheznek, és nem tudják mit hoz a holnap. Ezt onnan tudom, hogy én is egy vagyok közülük. Én is éltem hajléktalan szállókban, takarítottam hotelekben a maguk szobáit, voltam statiszta a maguk filmjeiben és voltam statiszta a maguk életében. Bár valószínűleg átnéztek rajtam amikor az utcán találkozunk, mégis ugyanazok az álmok és törekvések hoztak el ide, mint benneteket. A zeneipar ebben az évben több mint 7 milliárd dollárt zsebelhet be. Ezeken a falakon túl pedig 54 ezer olyan ember van, akiknek nincs fedél a fejük felett.”
Helt állítólag azért költözött Los Angelesbe, hogy beindítsa modellkarrierjét, Cyrus pedig akkor talált rá, amikor a már említett My Friend’s Place-nél lakott, az énekes pedig meglátogatta a szervezetet.
Miley Cyrus Instagramjának köszönhetően azt is megtudhattuk, hogy az átadó után az In-N-Out Burger lánc egyik éttermében ünnepeltek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez