A rövid válasz arra, miért nem szavaznak feketék a republikánusokra

Paul Ryan wisconsini képviselő és alelnökjelölt a Time magazinnak adott interjújában engedett bepillantást abba, miért vannak problémái a republikánusoknak a kisebbségi szavazatok megszerzésével.

A Republikánus Párt egyik legnagyobb problémájának számít, hogy képtelen megszerezni a különböző kisebbségek, különösen a feketék szavazatait, amely nélkül ugyan eddig képesek voltak választásokat, főleg elnökválasztásokat nyerni, de a demográfiai változások miatt mostanra már nagyon is szükségük lenne rá.
Politikai elemzők már régóta mondják, hogy a konzervatívoknak többet kellene tenniük a lassan, de biztosan többséggé vált kisebbségek megnyerésére, és ezt már a párt vezetői is felismerték, de komoly eredményeket még nem sikerült elérniük ezen a téren.
Paul Ryan képviselő a Time magazinnak adott interjút, amelyben egyebek mellett beszélt arról is, milyen érzés volt főleg feketék lakta nagyvárosi kerületekbe látogatnia, és válaszával rávilágította arra, miért is van olyan nehéz dolguk a republikánusoknak.
Ryan, aki a 2014-es elnökválasztás alatt Mitt Romney alelnökjelöltjeként vált ismertté az országos politikában, az elmúlt másfél évben keresett fel több fekete negyedet is, ahol elmondása szerint az emberek nagyon izgatottak voltak megjelenése miatt, méghozzá egy nagyon egyszerű ok miatt.
Ő volt az első republikánus politikus, akivel az emberek ott találkoztak. Mert soha egyetlen konzervatív társa sem vette a fáradságot, arra, hogy odalátogasson, és meghallgassa problémáikat. És lássuk be, így elég nehéz megnyerni egy választóréteget.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez