Rendőrjárőrnek ütközött a körzés alatt álló férfi

Karrierje “legfájdalmasabb, de egyben legkönnyebb” letartóztatását hajtotta végre egy washingtoni nyomozó.

Gyakorlatilag semmi más nem kellett csinálnia a veterán rendőrnek, mint lefékeznie ahhoz, hogy elfogja a 24 éves Roman I. Ryakhovskayát, aki ellen két letartóztatási parancs is érvényben volt. A férfi ugyanis nem tudott időben megállni, és hátulról nekiütközött a nyomozónak a washingtoni Spokane városában, így szinte feladta magát a hatóságoknak – jelentette a Spokesman-Review és a krem.com.
Szemtanúk elmondása szerint az ütközés után könnyebben megsérült rendőr azonnal intézkedni kezdett. A sántító detektív először segítséget nyújtott az autójának ütköző sofőrnek, majd miután kiderült, hogy a hatóságok keresi, le is tartóztatta. A helyi rendőrség közlése szerint ez volt a detektív legfájdalmasabb és legkönnyebb letartóztatása.
Ryakhovskaya ellen ittas vezetés, valamint családon belüli erőszak miatt adtak ki letartóztatási parancsot – közölte a helyi rendőrség szóvivője. A rendőrnyomozót a mentősök a helyszínen megvizsgálták, majd könnyebb sérüléseinek ellátására kórházba szállították.
A nyomozót az esetről szóló beszámolókban nem nevezték meg. Csak annyit közöltek, hogy ez már a harmadik eset volt, hogy szolgálat közben autóbaleset részese volt. A két korábbi alkalommal ittas vezetők ütköztek neki, és nem ő volt a hibás fél.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez