Napokig élt észrevétlenül a WalMartban egy kisfiú

Elszökött otthonról, majd két és fél napon át bujkált a hipermarketben, ahol két rejtekhelyet is kialakított magának.

A texasi Coriscanábn található WalMart alkalmazottai július 30-án késő este fedezték fel az áruházban élő 14 éves kisfiút, aki mint később kiderült, két nappal korábban tűnt el nagynénje házából. Egészen pontosan 54 órával korábban. A kisfiú addig teljesen észrevétlenül tudott “otthont” kialakítani magának a hipermarketben, ahol minden megtalált, amire szüksége volt – jelentette a CBS.
A meg nem nevezett gyerek két rejtekhelyet is kialakított magának, ahol senkitől sem zavartatva tudott megbújni. Az egyik a gyerekosztályon volt babakocsik mögött, a másik pedig vécépapírok és papírtörlők sora mögött. Minden ételét és italát az áruházból szerezte be, pár óránként ruhákat váltott, hogy ne legyen olyan könnyű észrevenni és még arra is ügyelt, hogy ne kelljen az áruházi vécébe mennie, és pelenkákat viselt.
Így két és fél napig fel sem tűnt senkinek a kisfiú, aki azonban egy dologra nem ügyelt, a szemete elrejtésére, és ez végül a lebukásához vezetett – írta a CBS. A WalMart kihívta a rendőrséget, akik visszavitték a hozzátartozóikhoz.
A rendőrség közlése szerint a fiú azért volt a nagynénjénél, mert szülei elutaztak a városból, és pár napig nála lakott volna. Az anya elmondása szerint a fiú már többször megszökött otthonról, és általában elhagyatott házakban és üzlethelyiségekben bujkált.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez