Meglopták Stallonét és barátait – VIDEÓVAL!

A Lionsgate filmstúdió beperelte azokat, aki ellopták és a premier előtt feltették a netre Sylvester Stallone legújabb filmjét.

A Feláldozhatók 3. című film hivatalos premierje augusztus második felében lesz a mozikban, de a parádés szereposztású akciófilm idő előtt kiszivárgott, és felkerült az internetre. A Lionsgate stúdió tíz ismeretlen tettes ellen tett feljelentést, akiket azzal gyanúsítanak, hogy ellopták a film digitális másolatát, és kalózoldalakon megosztották a világhálón. A Lionsgate vissza akarja kapni az eredeti kópiát, és amellett, hogy a tartalmat el akarja tüntetni a netről, a hardvert, a szervereket és minden mást meg akar szerezni, valamint végleg be akarja tiltatni a szivárogtató torrent oldalakat.

{youtube}LZyRmryV6fs{/youtube}

Egyelőre nem tudni, hogy a lopás és az illegális megosztás mekkora kárt okozott a stúdiónak és az alkotóknak. Annyi biztos, hogy a Feláldozhatók 3. a nyár egyik legjobban várt akciófilmje. A szereposztást újabb világsztárokkal turbózták fel, így a névsor most már több, mint pazar: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Mel Gibson, Harrison Ford, Kelsey Grammer, Antonio Banderas és Jet Li szerepel a harmadik részben.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez