Beszippantotta az internet a politikusnőt

Sarah Palin egykori alaszkai kormányzó és republikánus alelnök-jelölt a Facebook-on jelentette be, hogy saját televíziós webcsatornát indít az interneten.

Saját, fizetős webcsatornát indít Sarah Palin. A róla elnevezett Sarah Palin Channel nevű internetes tévécsatorna adásait számítógépen, tableten és okostelefonon lehet majd követni havi 9,95 dollárért vagy évi 99,95 dollárért. A politikusnő azt ígéri, hogy olyan tartalmat fog szolgáltatni, amely a mainstrem médiával szemben alternatívát nyújt a hírekre fogékony közönségnek. A csatornán olyan emberekkel készítenek majd interjúkat, akik készítik a híreket, be lehet majd kukkantani nagy politikai események kulisszái mögé, és a rajongók videóchatelhetnek majd Sarah Palinnel.

Az egykori alaszkai kormányzó és republikánus amerikai alelnök-jelölt nem gyakorlatlan a média világában, hiszen 2009 óta rendszeresen szerepelt politikai szakértőként a Fox csatornán. Azzal, hogy saját webtévét indít, Glenn Beck, a Fox bemondójának nyomdokaiba lép, aki 2011-ben hagyta el a csatornát, és alapította meg saját, TheBlaze nevű netes vállalkozását.

Sarah Palin feltehetően nem kizárólag politikával foglalkozik majd a saját webcsatornáján. Az elmúlt években Palin ugyanis nemcsak politikai szakértőként tűnt fel a hagyományos televíziókban. Egyebek mellett vele forgatták a Sarah palin Alaszkája című valóságshow-szerű műsort, amelyet a Survivor alkotójával, Mark Burnett producerrel hozott tető alá. A közelmúltban pedig egy sportcsatornán szerepelt az Amazing America című, vadászattal és horgászattal foglalkozó műsorban. A politikusnő a Facebook-on közzétett videóban azt mondta, hogy a webcsatornán megosztja majd a nézőkkel azokat a jópofa dolgokat, amelyek a Palin-házban történnek, sőt sok szabadtéri kalandra is lehet számítani.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez