Orális szexen érte férjét egy férfivel, aztán valaki úgy megverte, hogy néhány nap után belehalt sérüléseibe

Ha a felesége orális szexen kapja egy másik férfival, a helyes döntés azonnal bocsánatot kérni, lenyugodni, és mélyen elbeszélgetni a szexualitásról. Nem pedig elmenni a feleséggel jet skizni, veszekedni majd kedves mosoly kíséretében a vízbe lökni. A feleség pár nappal az eset után belehalt sérüléseibe.

Michael Dostert a felesége Pamela igen kínos helyzetben találta meg. Éppen egy másik férfival keveredett intim helyzetbe egy hajón, a floridai nudista strandon. A pár veszekedni kezdett, majd jet ski-re szálltak, ahonnan Michael nem is egyszer lelökte feleségét. Nem csak lelökte, de valószínűleg fejbe is verte. Ezek után már nem tudott vagy nem volt hajlandó visszaszállni, így Michael otthagyta Pamelát, aki egy homokbuckán várta a segítséget. Ráadásul mindketten erősen ittasak voltak.

Michael miután kiért a partra hívta a segélyvonalat, akik Pamela segítségére siettek. A nőre összeverve találtak rá, talpig  mentőmellényben. Néhány napos kórházi kezelés után – vallomás tétel nélkül – halt bele ki tudja hol szerzett sérüléseibe. A hatóságok Michael okolják és gyanúsítják a felesége halálával. ,

„Ellentmondás az egész ügy. Tudnunk kellene pontosan mi történt. Jelenleg úgy véljük, hogy Michael Doster felelős felesége haláláért.” Keresik azt a férfit, akivel Michaelt intim helyzetben találta az asszony, de tőle várni releváns információkat igencsak optimista feltételezés…”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez