Rajzfilmet adnak a világ leghosszabb tévémaratonján

A Simpson család 25 évadának összes epizódját megnézhetik a nézők augusztusban a világ leghosszabb tévémaratonján az FXX hálózatán.

Heti hét napban, napi 24 órában kizárólag a Simpson család epizódjait sugározza augusztus 21-től az amerikai FXX kábel- és műholdas tévécsatorna hálózat. A társaság 750 millió dollárért vásárolta meg a rajzfilmsorozat 25 évadjának összesen 552 epizódját, illetve a mozifilmet. Akárhonnan is nézzük, ez lesz a világ leghosszabb televíziós maratonja, ráadásul az FXX azt tervezi, hogy néhány különösen kedvelt részt külön-külön is megismétel majd. Ha ez még nem lenne elég, akkor a rajongók némi pénzért cserébe októbertől az egész rajzfilmsorozatot újranézhetik az interneten a simpsonsworld.com oldalon keresztül. A honlapon az interaktív műsorfüzet mellett arra is lehetőség lesz, hogy a rajongók saját lejátszási listát állítsanak össze, illetve megoszthassák egymással a kedvenc jeleneteiket és poénjaikat a közösségi média segítségével. Teljes hozzáférést ugyanakkor kizárólag az FXX előfizetői kapnak. A cég 60%-os lefedettséggel bír az Amerikai Egyesült Államok területén.

A Simpson család a világ leghosszabb ideig futó animációs sorozata. Első teljes, 20 perces epizódja 1989. decemberében került adásba. Homer Simpson és bolondos családjának története a 25 évad alatt számos díjat hozott az alkotóknak, köztük 28 Emmy-díjat, a Time magazin pedig a XX. század legjobb televíziós sorozatának ítélte.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez