Ezért ne hagyja gyermekét a forró kocsiban nyáron! (Videóval)

Nyaranta visszatérő hír: felelőtlen szülők lezárt autóban hagyják gyermeküket, akik a forróságtól egyszerűen megfulladtak. Egy észak-karolinai apa most arra vállalkozott, hogy egy videóban megmutatja mit is élnek át a gyermekek.

Terry Bartley készített egy videót arról, ahogy ül a bezárt autójában, felhúzott ablakkal, ahol – elmondása szerint – a levegő hőfoka elérte a 90 fokot is. A videón jól látható ahogy Terry előbb verejtékezik majd szabályosan fuldokol. “Alig tudok lélegezni, de az én testem sokkal erősebb, mint a kisgyerekeké”. A forró kocsiban mindösszesen 20 percet tudott maradni. “Olyan volt, mintha valaki fojtogatott volna”.
A videót, amit a YouTube-ra töltött fel eddig több mint 1,3 millióan látták.

Terrynek három gyereke van. Ezzel a videóval felhívja a figyelmet arra, valójában mit tesznek sokan felelőtlenül szeretett gyermekükkel!

Nagyon sok szülő követte példáját, és kipróbálta ezt a kicsit sem veszélyes kísérletet. Szinte minden évben számos hírt hallunk erről…és mégis megismétlődik. Az utóbbi években csak az Egyesült Államokban 30-50 gyermek halt meg így. Terry a videó végén felteszi a kérdést: “Szereti Ön a gyerekét? Ezt kell minden ” csak pár percre beugrom” szülőnek meg kell kérdeznie önmagától!”

{youtube}cuCtadNRAeA{/youtube}

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez