Tim Howard, az internet hőse

A brazíliai labdarúgó világbajnokság óta az internetezők kedvence Tim Howard, az amerikai válogatott kapusa.

A Belgium elleni nyolcaddöntő és az egész foci vb egyik legnagyobb hőse Tim Howard, az amerikai labdarúgó válogatott kapusa. A 35 éves sportoló a meccs alatt 16 támadást védett ki, ami elképesztő teljesítmény. Bár a csapata végül elvesztette a meccset, Tim Howard nevét még azok is megismerték, akik egyébként nem rajonganak ezért a sportágért.

A magyar származású csodakapusról rengeteg mém született az elmúlt hetekben, és a rajongás még mindig nem csökkent. Tim Howardot a nemzet hőseként és a világ megmentőjeként ábrázolják a vicces képek. Sokan szeretnék, ha ő lenne a következő amerikai elnök, míg mások inkább arról csináltak mémet, ahogyan Tim Howard megmenti a Titanicot vagy éppen Janet Jackson és Justin Timberlake elé ugrik, hogy kezével eltakarja az énekesnő kivillanó mellét a 2004-es Superbowl döntő szünetében.

Tim Howard nem sértődött meg a képeken, sőt a Twitteren el is mondta a véleményét: ,,Némelyik kép tényleg nagyon vicces lett, de őszintén, szerintem túl sok a szabadidőtök, srácok!”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez