Rossz poén volt a Challenger katasztrófát tűzijátéknak nézni

Az American Apparel kiadott csütörtökön egy nyilvános bocsánatkérést, miután egy a Tumblr-re posztolt képükkel a Challenger űrsikló katasztrófáját egy tűzijátékhoz hasonlították. A céget azonnal negatív kritikákkal illették.

A bocsánatkérésben az áll, hogy a cég közösségi média menedzsere vétett egy apró hibát, aki egyébként 1986 után, tehát a katasztrófa után született. A katasztrófában a legénység mind a hét tagja életét vesztette, köztük volt az iskolai tanár Christa McAuliffe is.

“Nagyon sajnáljuk az esetet. A képet tévedésből osztotta meg az egyik nemzetközi közösségi média munkatársunk, aki a tragédia után született és nem volt tisztában azzal, hogy mi történt.” – írta a bocsánatkérésben a cég. “Őszintén sajnáljuk az érzéketlenségét, a képet természetesen töröltük.”

Az American Apparel az elmúlt néhány hétben több figyelmet kapott a médiától. A cég testülete megszavazta, hogy Dov Charney elnököt leváltsák, valamint bejelentették, hogy nem szeretnék, ha ő lenne a cég elnök-vezérigazgatója.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez