Clinton elnökség helyett unokázni akar

A 2016-os elnökválasztás még várhat. Hillary Rodham Clinton viszont már alig várja, hogy nagymama legyen.

Az egykori First Lady, szenátor és külügyminiszter még nem döntötte el, hogy indul-e az amerikai elnökválasztáson 2016-ban. Bár a kérdés sokakat érdekel, a mindig kemény és határozott Hillary Rodham Clintont most egészen más foglalkoztatja, nem a politika.
– Tudom, hogy néhány döntést meg kell hoznom, és meg is fogom tenni, amit kell. Ebben a pillanatban csak az izgat, hogy végre megláthassam a kisunokámat – fogalmazott a politikus, akinek a lánya, Chelsea az első gyermekével várandós.
Hillary Rodham Clinton egy non-profit jogászcsoport gálaestjének szünetében adott szokatlanul nyílt és közvetlen interjút. A kitárulkozás oka az volt, hogy a riporter egy régi barátnője, Mary Steenburgen színésznő volt, akinek szívesen mesélt a magánéletéről is. A politikus bevallotta, hogy régóta nyaggatta a lányát egy unokáért, akit ez valószínűleg idegesített.
– Nagyon sajnáltam magamat. A lányom férjhez ment, én már unokázni szerettem volna, de ezen a fronton semmi előrelépés nem mutatkozott. Ha hasonló cipőben járnak, azt tanácsolom, hogy ne agyaljanak sokat a témán, ne beszéljenek erről állandóan, és lehetőleg ne küldözgessenek meddőségről szóló cikkeket a lányuknak. Előbb-utóbb úgyis magától megtörténik a dolog. Izgatott vagyok, és már alig várom a nagyiságot! – mondta Hillary Rodham Clinton.

A 34 éves Chelsea Clinton és két évvel idősebb férje, Marc Mezvinsky befektetési bankár áprilisban jelentette be, hogy még idén világra hozza első gyermekét. A kismama szülei repesnek az örömtől. Bill Clinton volt amerikai elnök már 2011-ben arról beszélt Davosban, hogy a felesége jobban vágyik unokára, mint arra, hogy megválasszák az Amerikai Egyesült Államok elnökévé.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez