Imádnivaló levélben kért szabadságot a Google-nál dolgozó apukájának egy kislány

Néha, ha az ember szeretne valamit, tényleg csak annyit kell, hogy kérje. Így tett egy a Google-nak dolgozó férfi kislánya is, aki szabadságot szeretett volna kérni az apukájának.

Katie levelet írt a Google vezetőségének, hogy adjanak édesapjának egy nap szabadságot, hogy megünnepelhesse a szülinapját. A hatás nem maradt el, az édesapa egy hét szabadságot kapott, köszönhetően az imádni való levélnek.

“Kedves google dolgozók, tudnának adni édesapámnak egy szabadnapot? Mondjuk szerdán? Mivel apu CSAK szombaton van itthon.” – áll a levélben, de még itt nem ért véget. Két utóirat is volt: “Apu szülinapja lesz!” “Nyár van, tudod!”

Daniel Shiplacoff, az apuka főnöke látta a levelet és így válaszolt a kislánynak: “Kedves Katie, köszönöm a elgondolkodtató levelet és kérést. Az apukád nagyon keményen dolgozik, sok hasznos és szép dolgokat tervez a Google és emberek milliói számára a világon. Születésnapja alkalmából, és felismerve annak a fontosságát, hogy nyáron néhány szerdai nap is szabad legyen, egy teljes hét szabadságot adunk édesapádnak. Élvezzétek!”

Sokan úgy gondolták, hogy ez csak egy reklámfogás a Google részéről. Ám a cég a Huffington Post és a The Blaze számára is megerősítette, hogy a levél hiteles, és az alkalmazott megkapta a szabadságot.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez