Lelőtt egy férfit, mert nem vett neki sört

A 47 éves férfi éppen hazafelé tartott a éjszakai műszakból egy missouri kisvárosban, amikor még betért egy benzinkútra cigarettát venni. Mielőtt bement volna, egy 17 éves fiatal ment oda hozzá, azt kérve, hogy vegyen neki egy doboz sört. Visszautasította. Amikor kilépett az üzletből, a fiatal és egy barátja rátámadtak.

David Portert a kamasz és 19 éves társa keményen helybenhagyta. A rendőrség közlése szerint a férfit megütötték, majd a 17 éves Carlos Blue hátba lőtte – megsértve a férfi gerincoszlopát – majd fejen rúgta. Ezután a két fiatal átkutatta a férfi zsebeit, és pénztárcájából kivették az összes pénzét: 5 azaz öt dollárt.
A két elkövető azonban addig nem jutott el, hogy a rabolt pénzből sört, vagy bármi mást vegyenek. Abban a pillanatban, amikor a földön elterült Porter zsebeit kutatták át, egy járőrautó jelent meg, és a rendőrök látva a jelenetet, azonnal odamentek, és egy rövid üldözés után mindkettőjüket elfogták.
Porter a támadás után eszméleténél volt, de nagyon rossz bőrben – közölte a KPLR11 televízió. Kórházba szállították, állapota stabil, de az orvosok elmondása szerint könnyen lehet, hogy soha többet nem tud majd lábra állni.
Közben a 17 éves Carlos Blue ellen súlyos testi sértés, rablás és kétrendbeli fegyverrel elkövetett bűncselekmény vádjával indítottak eljárást, míg 19 éves társának csak a rablás vádjával kell szembenéznie. Mindketten felnőttként állnak majd bíróság elé.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez